Lamberts Pea proteine poeder |
|
Artikelnummer: Merk: Verpakt per: GTIN: ZI-nummer: | T2 789910 LAMBERTS 750 Gram 5055148403478 15102858 |
Stel een vraag over dit product Voeg product toe aan favorieten |
Lamberts Pea proteine poeder Pea Proteïnepoeder - Aminozuurcomplex Dit is een product gemaakt uit erwten, waaruit het eiwit is geëxtraheerd en geconcentreerd. Dit unieke proces levert een eiwit op wat sterk oplosbaar is en daarom makkelijk te verteren en opneembaar is. Vrij van tarwe, gluten, zuivelproducten, ei, soja en dierlijke producten.
Ingrediënten Gebruik Dit product heeft een milde smaak en wanneer het wordt toegevoegd aan soep of jus heeft het ook een verdikkend effect. Dus voeg extra vloeistof toe wanneer u een recept volgt. Soep, stoofschotel of jus: Voeg het poeder aan het einde van de kooktijd toe, vlak voor het opdienen. Eenvoudigweg op strooien en goed roeren. Granen/cornflakes: Strooi het over het droge graan (muesli)voordat men melk toevoegt. Fruit smoothies: Dit poeder kan in de blender met ieder vers fruit; 10 gram poeder met een portie fruit, bijvoorbeeld een banaan. Zo blijft de smaak goed. Milkshakes: 10g in een kleine milkshake en 20g in een grote milkshake. Sport: Dit product kan worden gebruikt om de eiwitinname te verhogen, vooral de vertakte keten aminozuren. Afhankelijk van het eiwit in het basisdieet volstaan 1 à 2 porties per dag (20-40g). Gebruik als beschreven, tenzij anders wordt geadviseerd door arts of therapeut. Bewaren Fabrikant/distributeur Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||