IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

Ervaring én kwaliteit

Trade Med kenmerkt zich door meer dan 35 jaar internationale ervaring op het gebied van (sport)medische benodigdheden, apparatuur en verbruiksartikelen. Wilt u verzekerd zijn van vakkundig advies en middelen waarbij u snel gefaciliteerd wordt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten ons 24/7 in om u zo snel mogelijk te voorzien van de middelen die u nodig heeft.

Trade Med staat voor ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat alles voor een goede prijs.

 

Samenwerking met veel specialisten

Vanaf de start werken wij nauw samen met apothekers, artsen, inkopers ziekenhuizen, fysiotherapeuten, sportverenigingen, EHBO en ambulante diensten.

De expertise die is opgedaan in de laatste 35 jaar heeft geleid tot twee USP’s;

  • Trade Med heeft een volledig aanbod, waaronder bekende merkproducten.
  • Het assortiment van Trade Med bevat een eigen, hoogwaardige productenlijn

Daarnaast wordt Trade Med bedrijfsmatig gerund door mensen uit het vak. Hierdoor hebben wij gegarandeerd vakkennis in huis om u de producten aan te bieden waarmee medisch professionals het liefst werken.

Wij zijn trots op het aanbod dat we bieden, onze vakkennis en onze eigen lijn van kwaliteitsartikelen die niet onder doet voor professionele bekende merken. Welk merk of product u ook bestelt, wij zorgen voor een complete uitrusting en informeren onze klanten volledig zodat zij hun vak optimaal kunnen uitoefenen.

 

Prijs-kwaliteit garantie

Kwaliteit en prijs zijn de twee factoren die bij ons een hoge prioriteit hebben. Wij doen er alles aan om hoogwaardige producten aan te bieden tegen een zeer betaalbare prijs. Kwaliteit zien wij niet alleen als het aanbieden van goede producten, maar ook als een efficiënte bedrijfsvoering zodat wij de producten betaalbaar kunnen houden.

Onze eigen merken bieden wij daardoor aan tegen schappelijke prijzen. Dankzij een grote voorraad, kunnen wij onze producten vaak snel leveren.

 

Blijven leren, blijven informeren

Een prettige en langdurige relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Dit realiseren wij door onze kennis te delen, door te leren van de ervaringen van onze klanten en waar nodig aanpassingen te doen.

Neemt u gerust contact op bij vragen. Wij denken graag met u mee, zodat we u van de juiste producten kunnen voorzien.

 

Blijven groeien en innoveren

Door onze klanten tevreden te stellen, blijven wij groeien. Trade Med blijft bezig met innoveren om zo betrouwbaar te blijven. Juist in urgente situaties. Waar en wanneer dan ook.

Test ons!

Wij gaan de uitdaging aan.-

https://www.budgetdrogisterij.nl/

 
TradeMed.NL maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie of sluiten