IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

Trade Med = Kwaliteit met en door ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in het internationale circuit is Trade Med uw professionele speler op het gebied van sportverzorgingsmiddelen en sportmedische artikelen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, zetten wij ons in om de (sport)medische wereld snel, vakkundig en zo optimaal mogelijk te faciliteren. Alles op basis van ervaring, kwaliteit, betrouwbaarheid en prijsbewust zijn.


 

Jarenlange expertise


Al meer dan 30 jaar werken wij nauw samen met apothekers, artsen, inkopers ziekenhuizen, fysiotherapeuten, EHBO en ambulante diensten en sportverenigingen. Deze expertise heeft geleid tot drie belangrijke elementen:

  • Aanbod van de bekende merkproducten.
  • Een eigen, hoogwaardige productenlijn.
  • Trade Med wordt bedrijfsmatig gerund door twee voormalige medewerkers van Docshop, gecertificeerd drogiste Angela Freriks en hoofd verkoop & administratie Henk-Willem Wink.

Trade Med is trots op haar aanbod, haar eigen lijn met kwaliteitsartikelen en haar aanwezige vakkennis. Welk merk of product u ook bestelt, wij zorgen voor een complete uitrusting en informatievoorziening bij onze afnemers. Op hun beurt kunnen zijn hun vak zo optimaal uitoefenen.


 

Prijs-kwaliteit verhouding


Twee factoren staan bij ons hoog op de prioriteitenlijst: kwaliteit en prijs. Het is ons er alles aan gelegen hoogwaardige producten te kunnen aanbieden tegen een zeer betaalbare prijs. Kwaliteit staat natuurlijk voorop, maar kosteneffectief met klanten omgaan vinden wij ook een vorm van kwaliteit. Door onze eigen productenlijn kunnen wij u zeer gunstige prijzen aanbieden. Door een groot voorraadbeheer kunnen wij tevens snel leveren. Met snel bedoelen wij binnen 48 uur na uw bestelling.


 

Blijven informeren


Trade Med bouwt graag een prettige en langdurige relatie op met haar klanten. Wij delen graag onze kennis, maar vinden het net zo belangrijk te leren van de ervaringen van haar afnemers. Wij laten regelmatig van ons horen om u op de hoogte te houden van de laatste producten. Dat doen wij door met interessante aanbiedingen te komen. Zo weet u wat er speelt op dit gebied en daarnaast biedt het u voordeel bij de aanschaf van producten. Wij denken graag mee om u te voorzien van de juiste producten in deze zo belangrijke sector.


 

Innovatie


Onze groei komt voort uit het jarenlang tevreden stellen van onze klanten. Trade Med komt telkens snel uit de startblokken als het gaat om innovatie. Altijd betrouwbaar wanneer de behoefte urgent is. Waar of wanneer dan ook.

 

 

Test ons... wij zijn bereid iedere uitdaging aan te gaan!

 -

 
TradeMed.NL maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie of sluiten