IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
08.5

MMFYSIO
schreef op 5 december:
Goede produkten voor een goede prijs!
JEROEN
schreef op 4 december:
Snelle levering. Prima contact. Aanrader!

Diverse partners van Trade Med

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

Verzendinformatie Nederland.DPD


Orders boven de € 100,-- exclusief BTW leveren wij u franco in Nederland. Met uitzondering van woonplaatsen die alleen bereikbaar zijn via vervoer over water daarvoor geldt een toeslag. Bij orders onder de € 100,-- worden € 4,85 exclusief 21% BTW = € 5,85 inclusief BTW voor de verzendkosten in rekening gebracht.

 

Rembours leveringen zijn alleen mogelijk in Nederland.

 

Verzendinformatie België.DPD

 

Orders boven de € 100,-- exclusief BTW leveren wij u franco in België. Bij orders onder de € 100,-- worden € 8,85 inclusief BTW voor de verzendkosten in rekening gebracht.

  

Verzendinformatie Luxemburg.DPD


Orders boven de € 100,-- exclusief BTW leveren wij u franco in Luxemburg. Bij orders onder de € 100,-- worden € 12,00 inclusief BTW voor de verzendkosten in rekening gebracht.

 

 

Verzendinformatie Duitsland.DPD


Orders boven de € 100,-- exclusief BTW leveren wij u franco in Duitsland. Met uitzondering van woonplaatsen die alleen bereikbaar zijn via vervoer over water daarvoor geldt een toeslag. Bij orders onder de € 100,-- worden € 12,70 inclusief BTW voor de verzendkosten in rekening gebracht.


Verzendinformatie Overige Landen.DPD

 Voor bestelingen die verzonden moeten worden naar het buitenland geldt een ander tarief. Als het bedrag niet automatisch op uw bevestiging vermeld staat, neem dan contact met ons op.Hoe snel wordt er geleverd.

 

 

Op onze website wordt voor ieder product een verwacht levertijd aangegeven. Voor het weergeven van de verwachte levertijd maken wij gebruik van gekleurde blokjes, waarbij iedere kleur voor een aantal verwacht werkdagen staat.


Trade Med hanteert onderstaande verwachte levertijden.

De legenda voor de verwachte levertijd kunt u tevens terugvinden door op een willekeurig gekleurd blokje (levertijdindicatie) op de website te klikken.


  Groen - Verwachte levertijd van dit product is 1 tot 3 werkdagen.
     
  Oranje - Verwachte levertijd van dit product is 3 tot 10 werkdagen.
     
  Oranje - Verwachte levertijd is meer dan 11 werkdagen.Word ik automatisch geïnformeerd wanneer de levertijden veranderen.


Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden. U wordt per email op de hoogte gebracht. Wat gebeurt er wanneer ik meerdere producten bestel met verschillende levertijden?  Wij wachten tot uw bestelling volledig is, zodat wij deze in één keer aan u kunnen verzenden.


DPD VerzendingDPD

 De meeste leveringen worden via DPD (pakketservice) verzonden. Zodra uw besteling verstuurd is berichten wij u per email. (Dit is echter afhankelijk vanaf welk magazijn er geleverd wordt) In deze email staat een link om uw pakket online te traceren. DPD bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven verzendadres. Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen? Op het niet-huis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je wat je kunt doen om alsnog je pakket in ontvangst te nemen.


 
TradeMed.NL maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie of sluiten