IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0



Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.
  

Khadi Haarkleur henna amla & jatropha
Bekijk grote afbeelding
Khadi Haarkleur henna amla & jatropha


Khadi Haarkleur henna amla & jatropha


Artikelnummer:
Merk:
Verpakt per:
GTIN:

T2 934501
KHADI
100 Gram
4260378040114
 Stel een vraag over dit product
 Voeg product toe aan favorieten

Maximaal aantal beschikbaar: 0



Vanaf 1 verpakking€ 11.08 excl.13.41 incl. 21% BTW
Vanaf 1 verpakking€ 11.08 excl.€ 13.41 incl. 21% BTW

Khadi Haarkleur henna amla & jatropha

Natuurlijke haarverf met Henna, Amla, Jatropha geven een bruinrode kleuring aan blond, bruin, zwart en grijs haar

Ingrediënten
Awsonia Inermis (Henna) - Emblica Officinalis (Amla) - Eclipta Alba (Bhringaraj) - Bacopa Monniera (Brahmi) - Acacia Concinna (Shikakai) - Terminalia Chebula (Harad) - Terminalia Bellirica Roxb. (Vibhitaki) - Jatropha Glandulifera (Jatropha) - Azadirachta Indica (Neem)

Gebruik
De inwerktijd kan varieren van 30 minuten tot 2 uur.
Probeer vooraf welke inwerktijd voor jouw haar het beste is, gebruik een plukje haar (uit je borstel of neem wat mee als je bij de kapper bent geweest) om te testen.
- Hoe langer de inwerktijd, hoe donkerder en intenser het kleurresultaat.
- Voor optimaal kleurresultaat mengen met water van 50‹C
- Roer 100gr haarverf plus 50 gram zout (stabiliseert de kleur) met warm water van 50‹C tot een dikvloeibare gelijkmatige pasta.
- Inwerktijd 30 - 120 minuten: Breng de verfpasta van 50‹C aan op het haar, dek het haar af met plastic folie/kapje.

Let op:
- Zorg ervoor dat je haar voor het verven volledig vrij is van siliconen, vuil en buildup.
- Aanbrengen op schoongewassen, handdoekdroog haar (voor het verven geen conditioner gebruiken).
- Uitspoelen met veel warm water.
- Gebruik na het verven geen shampoo, conditioner of fohn gedurende 1 tot 4 dagen (hoe langer, hoe beter de kleur fixeert).
- Gebruik geen metalen lepels, bakjes e.d.
- Haar dat is geverfd met henna kan niet chemisch gebleekt worden





TradeMed.NL maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie of sluiten