IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
08.7

BART
schreef op 2 januari:
Prima afhandeling van mijn eerste bestelling.
MARIO
schreef op 28 december:
Snelle levering, met het product is niets mis mee!

Diverse partners van Trade Med

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

IDEALideal

 

IDEAL is een veilige betaalmethode op het internet. U wordt via een beveiligde verbinding naar uw eigen bankomgeving geleid. Hier kunt u de betaling voltooien in een veilige betaalomgeving. Zodra u deze heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling afgehandeld.


Multisafepaymultisafepay

 

Multisafepay is een veilige betaalmethode op het internet. U rekent af in een beveiligde internet betaalomgeving met diverse soorten betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Mastercard, Visa Maestro, Bancard/Mister Cash, GiroPay en Sofort Banking.


PayPalpaypal

 

U wordt doorgestuurd naar de beveiligde website van Paypal waar u kunt kiezen om met uw Paypal rekening te betalen. Als u geen rekening heeft kunt u er gratis een aanmaken of u kunt direct met uw creditcard betalen. Er zijn geen kosten aan verbonden, die nemen wij voor onze rekening.


Remboursrembours

 

U betaalt contant bij aflevering. U betaalt de totale kosten van de order contant aan de transporteur op het moment dat u het pakket ontvangt. Er wordt € 18,35 extra in rekening gebracht en kan alleen in Nederland. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen, wordt het pakket nogmaals aangeboden. Als aflevering aan de deur niet mogelijk is, kunt u binnen 3 weken de zending op een Postkantoor afhalen en betalen.


Overboekingoverboeking

 

Bij de optie "vooraf betalen" maakt u na uw bestelling het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer NL90 RABO 0131722301 t.n.v. Trade Med B.V. te ‘S-Heerenberg onder vermelding van het ordernummer. Zodra het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven zullen wij uw bestelling afhandelen (let op de verwerkingstijd kan langer zijn).


Op rekeningop rekening

 

Deze optie is beschikbaar voor bedrijven, verenigingen en inkooporganisaties, enz. U maakt dan eerst een account aan en vraagt aan ons om voor ons uw account de optie op rekening  kopen te activeren. (dit kan via de e-mail of fax). Wilt u zo vriendelijk zijn uw accountnaam te vermelden. Uiteraard is het ook altijd mogelijk bestellingen via fax, mail of telefoon door te geven.

 
TradeMed.NL maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie of sluiten