IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0ActieAED & ToebehorenEerste HulpHeka ProductenMedische artikelenMedische ProductenSport-MedischSportverzorgingZelfzorgartikelen

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

IDEALideal

 

IDEAL is een veilige betaalmethode op het internet. U wordt via een beveiligde verbinding naar uw eigen bankomgeving geleid. Hier kunt u de betaling voltooien in een veilige betaalomgeving. Zodra u deze heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling afgehandeld.


Multisafepaymultisafepay

 

Multisafepay is een veilige betaalmethode op het internet. U rekent af in een beveiligde internet betaalomgeving met diverse soorten betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Mastercard, Visa Maestro, Bancard/Mister Cash, GiroPay en Sofort Banking.


PayPalpaypal

 

U wordt doorgestuurd naar de beveiligde website van Paypal waar u kunt kiezen om met uw Paypal rekening te betalen. Als u geen rekening heeft kunt u er gratis een aanmaken of u kunt direct met uw creditcard betalen. Ook is het mogelijk om bij het afrekenen met PayPal de optie achterafbetaling kiezen. Het geld wordt pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven. Er zijn geen kosten aan verbonden, die nemen wij voor onze rekening.


Overboekingoverboeking

 

Bij de optie "vooraf betalen" maakt u na uw bestelling het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer NL90 RABO 0131722301 t.n.v. Trade Med B.V. te ‘S-Heerenberg onder vermelding van het ordernummer. Zodra het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven zullen wij uw bestelling afhandelen (let op de verwerkingstijd kan langer zijn).


Op rekeningop rekening

 

Deze optie is beschikbaar voor bedrijven, verenigingen en inkooporganisaties, enz. U maakt dan eerst een account aan en vraagt aan ons om voor ons uw account de optie op rekening  kopen te activeren. (dit kan via de e-mail of fax). Wilt u zo vriendelijk zijn uw accountnaam te vermelden. Uiteraard is het ook altijd mogelijk bestellingen via fax, mail of telefoon door te geven.

-

https://www.budgetdrogisterij.nl/

 
TradeMed.NL maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie of sluiten