IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0



ZelfzorgartikelenGezondheidHomeopathie & fytotherapieArtikel 4 enkelvoudigArtikel 6 complexAyurvedaFytotherapieKruidenSchusslerzouten

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

Vacature 


Beltane Roerbakmie bio
Bekijk grote afbeelding
Beltane Roerbakmie bio


Beltane Roerbakmie bio


Artikelnummer:
Merk:
Verpakt per:
GTIN:

T2 832366
BELTANE
203 , Gram
4260133141599
 Stel een vraag over dit product

 Voeg product toe aan favorieten






Vanaf 1 verpakking€ 2.15 excl.2.34 incl. 9% BTW

Beltane Roerbakmie bio

Kruidenmix voor de bereiding van 2 porties roerbakmie

Ingrediënten
Ingrediënten kruidenmix 1 voor het aanbraden: ruwe rietsuiker*, zout, koriander*, peper*, kurkuma*, piment*, kaneel*, laurier*, kruidnagel*, anijs*, venkel*, chilipeper*.

Ingrediënten kruidenmix 2 voor het stoven: ruwe rietsuiker*, zout, tomaat*, knoflook*, wortel*, gember*, SELDERIJ*, voedingszuur: citroenzuur, galangal*, zonnebloemolie*, citroengras*, lavas*, antiklontermiddel: siliciumdioxide.
*gecontroleerd biologisch
Kan mosterd en soja bevatten.

Voedingswaarde per 100g*  
Energie 1109 kJ / 262 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
2,8 g
0,4 g
Koolhydraten
- waarvan suikers
49,9 g
48,0 g
Vezels 5,3 g
Eiwitten 4,7 g
Zout 26,3 g
*per 100g kruidenmix  

Gebruik
1. Snijd het vlees en de groente in reepjes en zet alvast 50 ml water klaar. Kook de mie of rijstnoodles volgens algemene bereidingswijze.

2. Doe 2 eetlepels plantaardige olie samen met kruidenmix 1 (het kleine zakje) in een pan. Verhit het mengsel. Zodra de geur van het mengsel vrijkomt kunt u het vlees toevoegen. Bak dit vervolgens goed aan. Voeg daarna de groente toe en bak ook deze aan.

3. Voeg vervolgens het water, de sojasaus en kruidenmix 2 (het grote zakje) toe en roer het geheel goed door. Voeg tot slot de mie toe en bak het geheel op een hoog vuur goed aan. Roer het geheel regelmatig door.

Bewaren
Droog bewaren.

Fabrikant/distributeur
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
86381 Krumbach (Schwaben)
Duitsland