IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0ActieAED & ToebehorenEerste HulpHeka ProductenMedische artikelenMedische ProductenSport-MedischSportverzorgingZelfzorgartikelen

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

14 Dagen retourgarantie - Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën, cosmetica, condooms, teststrips en andere gesealde of verzegelde producten, geldt dat deze enkel geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering nog niet is verbroken. Verder kunnen persoonlijke (op maat gemaakte) producten en producten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven ook niet geretourneerd worden.

Voor artikelen met een veiligheidsverpakking is het niet nodig voor de beoordeling of u het product wenst te behouden om ze te openen. Doet u dit toch, dan kan de waardevermindering oplopen tot 100% wanneer het product niet als nieuw is te verkopen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om u mededeling betreffende u uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.


Gevolgen van de herroeping

Indien u gebruikt maakt van het herroepingsrecht, zal u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in onbeschadigd en originele, onbeschreven verpakking retourneren.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van u keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijk transactie is verricht, in ieder geval zal u voor terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor u rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.


Verpakking van uw retour

Wij raden u aan om het product in de originele verpakking terug te zenden. Deze verpakking dient namelijk ter bescherming tijdens het transport, zodat u het product ook onbeschadigd naar ons retour kunt sturen.


Verzending van uw retour

Indien u het pakket terug stuurt, zijn de verzendkosten hiervan voor uw eigen rekening. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken, voldoende te frankeren en kunt u het naar onderstaand retouradres verzenden (voor onvoldoende gefrankeerde pakketten en zijn wij gerechtigd de kosten in mindering te brengen op het terug te betalen bedrag, pakketen die niet naar het onderstaand retouradres zijn verzonden kunnen wij niet in behandeling nemen).


Retouradres

TradeMed B.V.

T.a.v. Retourafdeling

De Immenhorst 5a

7041 KE ‘s-Heerenberg

Nederland

 

Verwerking van uw retour

Vult u voor een snelle en correcte afhandeling van uw retour een retourformulier in. We kunnen uw retour dan direct herkennen en sneller en foutloos afhandelen.

Downloadt u hier het retourformulier.

 

Terugbetaling van uw aankoopbedrag

Uw aankoopbedrag inclusief de eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, wordt zo snel mogelijk - doch uiterlijk binnen 14 dagen - naar u teruggestort.

-

 
TradeMed.NL maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie of sluiten