IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0Sport-MedischTape en TapebenodigdhedenKinesio tapeSporttapeLeukotape classicLeukotape PM-tape sporttapeStrappal sporttapeTapebenodigdheden

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

Sporttape

Op zoek naar sporttape? Trade Med heeft voor u diverse soorten en maten sporttape in hun assortiment. Van M-tape in verschillende uitvoeringen tot Leukotape en Strappal tape van wereldmarktleider BSN Medical. Bij ons vindt u wat u zoekt. De sporttapes zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor fysiotherapie, blessurebehandeling en sportverzorging.


Nederland voetballand

Voetbal wordt veel gespeeld in Nederland. Niet gek dus dat veel blessures hier betrekking op hebben. Speciaal voor de behandeling van voetbalminnend Nederland bieden wij het geliefde Scantape. Deze sporttape heeft een hoge kleefkracht en is waterafstotend. Het blijft onder alle omstandigheden goed zitten. Uiteraard kan Scantape sporttape ook heel goed gebruikt worden bij letsel door andere sporten. Voor ondersteuning en stabilisatie van gewrichten, kunt u onder andere ook kiezen voor Heka sporttape. Gemaakt van huidvriendelijk materiaal dat voorzien is van een stevige zinkoxide kleeflaag, zodat het goed blijft zitten. Heka sporttape is makkelijk scheurbaar in de lengte- en breedterichting.

TradeMed.NL maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie of sluiten