Nocciolata crunchy bio
Biologische cacao- en hazelnootpasta met stukjes hazelnoot.
Ingredienten
Suiker*, HAZELNOOTpasta* 18%, zonnebloemolie*, magere MELKpoeder*, magere cacaopoeder* 5,3%, geroosterde HAZELNOOTstukjes* 4%, cacaoboter*, emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*.
Kan andere noten (amandelen, walnoten, pistachenoten) bevatten
*Biologisch
Voedingswaarde per 100g |
|
Energie |
2266 kJ / 543 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
33 g
5,8 g |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
51 g
48 g |
Vezels |
4,2 g |
Eiwitten |
8,7 g |
Zout |
0,12 g |
Gebruik
Gebruik als broodbeleg.
Bewaarvoorschriften
Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur tussen 18 en 24°C.
Fabrikant
Rigoni di Asiago S.r.l.
Via Oberdan 28
36012 Asiago
Italië