Glutenvrije biscuits met melkchocolade.
Ingredienten
Melkchocolade 53% (suiker, VOLLE MELKPOEDER, cacaoboter, cacaomassa, LACTOSE (melk), emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanillearoma), maiszetmeel, maismeel, BOTER (melk) 5%, suiker, gemodificeerd tapiocazetmeel, EIEREN, VOLLE MELKPOEDER, suikerbietenstroop, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur, rijsmiddelen: ammonium- en natriumbicarbonaat, zout, natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur
Kan soja, lupine, amandelen, pinda's, hazelnoten en andere schaalvruchten (noten) bevatten 
	
		
			| Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram | 
		
			| Energie / kJ |  | 
		
			| Energie / kCal |  | 
		
			| Vetten |  | 
		
			| - waarvan verzadigd |  | 
		
			| Koolhydraten |  | 
		
			| - waarvan suikers |  | 
		
			| Vezels |  | 
		
			| Eiwitten |  | 
		
			| Zout |  | 
	
Fabrikant:
Dr. Schär AG / SPA,
Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ)
Italie