Bioidea Pizzabodems spelt bio
Pizzabodem met speltmeel
Ingrediënten
Volkoren TARWEmeel (spelt)* (30%), TARWEbloem (spelt)* (30%), water, gist, olijfolie extra vierge*, zeezout, gedroogde TARWEzuurdesem (spelt)*.
Kan soja, lupine en mosterd bevatten.
*Biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1069 kJ / 251 kcal |
Vetten |
3,9 gram |
- waarvan verzadigd |
0,51 gram |
Koolhydraten |
44 gram |
- waarvan verzadigd |
0,4 gram |
Vezels |
6,5 gram |
Eiwitten |
9,5 gram |
Zout |
1,7 gram |
Gebruik
Oven voorverwarmen op 220°C.
Verspreid 2 theelepels olie over een pizzabodem.
Laat 9 minuten bakken.
Bewaren
Afgesloten en koel bewaren.
Fabrikant/distributeur
DO-IT Consumer Products B.V.
Hermesweg 7
3771 ND Barneveld