Proceli Vienes baguette
Glutenvrij stokbrood op basis van mais. Maak de stokbroden klaar door ze 5 minuten in de oven te doen of door ze door te snijden en 3 minuten op de grillplaat te leggen. Beleg ze vervolgens met je favoriete beleg en geniet!
Ingredienten
Maiszetmeel, water, rijstmeel, tapiocazetmeel, suiker, zonnebloemolie, verdikkingsmiddel: xanthaangom, gist, emulgator: E472, zout, rijsmiddel: E450, E500, psyllium vezels, antixodiant: ascorbinezuur, conserveermiddel E202, E281, aroma's.
Kan ei bevatten
| Voedingswaarde per 100 gram |
|
| Energie |
1107 kJ / 263 kcal |
| Vetten |
5,1 gram |
| - waarvan verzadigd |
0,9 gram |
| Koolhydraten |
50,3 gram |
| - waarvan suikers |
10,2 gram |
| Vezels |
5,6 gram |
| Eiwitten |
1,1 gram |
| Zout |
1,38 gram |
Gebruik
Maak de stokbroden klaar door ze 5 minuten in de oven te doen of door ze door te snijden en 3 minuten op de grillplaat te leggen. Beleg ze vervolgens met je favoriete beleg en geniet!
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland