Jacob Hooy Wijnsteenbakpoeder
Wijnsteenbakpoeder
Ingrediënten
Maiszetmeel, zuurteregelaar: wijnsteen (24,7% monokaliumtartraat (E336)), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500).
	
		
			| Voedingswaarde per 100 gram | 
			  | 
		
		
			| Energie | 
			1004 kJ / 235 kcal | 
		
		
			Vetten 
			- waarvan verzadigde vetzuren | 
			0 gram 
			0 gram | 
		
		
			Koolhydraten 
			- waarvan suikers | 
			44 gram 
			0 gram | 
		
		
			| Vezels | 
			1 gram | 
		
		
			| Eiwitten | 
			0 gram | 
		
		
			| Zout | 
			17,5 gram | 
		
	
Gebruik
Uitstekend rijsmiddel voor deeg. Het geeft taart en cake meer volume en maakt het luchtiger.
Aanbevolen gebruik:
Meng 21g wijnsteenbakpoeder door 500g bloem en pas dit toe in een recept waarvoor zelfrijzend bakmeel moet worden gebruikt.
Bewaren
Afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.
Fabrikant/distributeur
Jacob Hooy & Co BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen